De Kasteelhoeve

Dé droomlocatie voor al Uw feesten

De Kasteelhoeve is een authentieke, 19de eeuwse hoeve in de Netevallei in het pittoreske dorpje Booischot (Heist-op-den-Berg), die verhuurd wordt voor feesten.

De hoeve is vakkundig gerestaureerd en ingericht als feesthoeve. De hoeve telt 3 mooie feestzalen en een enorme rustieke feestschuur.

Er is ook een centrale binnenkoer met fontein, terras en een prachtig aangelegde tuin, een speeltuin voor de kleintjes en een grote private parking.

Daarom is het dé gedroomde locatie voor uw feest!

De locatie voor al Uw feesten

De enorme, rustieke feestschuur met de indrukwekkende houten dakstructuur is het pronkstuk van De Kasteelhoeve!

De zaal telt 270 zitplaatsen, heeft een zeer mooie akoestiek en biedt u al het nodige comfort.

Ze is goed verwarmd, mooi verlicht, er is een prachtige dansvloer, gratis WiFi, een bar en een aangrenzende keuken met koelruimte.

U bent altijd welkom om de praktische organisatie met ons te bespreken.

 

 

De grote, rustieke feestschuur met haar indrukwekkende, houten dakstructuur is het pronkstuk van De Kasteelhoeve!   De schuur werd gerestaureerd in 1990 en heeft haar oorspronkelijke charme volledig behouden.
De zaal heeft een mooie akoestiek en is voorzien van modern comfort. Er is voldoende verwarming, verlichting, een grote dansvloer, een bar, koelruimtes en draadloos Internet (WiFi).

In de feestschuur kunnen 270 personen aan tafel gaan en bij een receptie is er plaats voor 400 mensen. De twee toegangsdeuren geven uit op de binnenkoer, waardoor de schuur vlot toegankelijk is voor personen met een handicap.

Voor catering kan u kiezen voor de traiteur van De Kasteelhoeve of voor uw eigen traiteur. Wij bieden u verder een ruim assortiment aan dranken (frisdranken, bieren, wijnen, cava, champagne,…).

Denkt u extra ruimte nodig te hebben voor uw feest of wenst u iets speciaals, dan helpen wij u graag.  Zo is het bijvoorbeeld mogelijk één of meerdere tenten te plaatsen op de binnenkoer of één of meerdere springkastelen voor de allerkleinsten.

Zoals u ziet, er zijn veel mogelijkheden en wij bespreken die graag vooraf  met u. Contacteer ons vrijblijvend klik hier.

20000
Ontvangen gasten
800
Boekingen
Teveel
Geserveerde maaltijden
45
Pakketten

MEET UP

Our Team

Els Van Dessel

CEO

Christophe Vanlessen

WAITER

Wout Heremans

MANAGER in spé